Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 5 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 1 citron jaune non traité (zeste râpé et jus)
- 380 g de farine de blé
- 8 g de sucre vanillé
- 20 g de levure chimique
- 230 g de lait
- 200 g d'huile de tournesol
Le glaçage
- 450 g de fromage à tartiner
- 75 g de yaourt nature
- 120 g de sucre en poudre
Le chocolat fondant
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de tournesol
- 35 oreillons d'abricot au sirop, en conserve, égouttés (env. 480 g poids net)
- 50 g d'amandes effilées
- 70 bonbons
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 88.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2 godz. 30 min
Glaçage au beurre
5min
Gâteau au fromage à la japonaise (Anna) Métrique
6h 15 min
Gâteau de Pâques
1h 55min
Moelleux aux barres chocolatées
1h
Minipumpkins pie à l'érable
3h 15min
Cupcakes de la Saint-Patrick
45min
Gâteau au topinambour et glaçage à la châtaigne
1hod. 25min
Cupcakes pour Halloween
2 godz. 40 min
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Gâteau piñata surprise au chocolat
3 Std.
Donuts
3 Std. 50 Min