Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux (si possible en un seul morceau)
- 1 c. à soupe de vinaigre
Le biscuit
- 120 g de beurre doux, à température ambiante et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 11 g de levure chimique (1 sachet)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 174.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquants aux noix
1h 30min
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12h
Brownies au caramel
1h 20min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Caramel liquide
25min
Crème dessert au caramel
1h
Gâteau moelleux au caramel salé
1h 40min
Caramel de base
25min
Parfait au caramel
7h
Sauce au caramel
1h 30min
Sauce caramel au whisky
35min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30min