Gâteau au caramel

Gâteau au caramel

4.7 110 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 50min
12 parts

Ingrediënten

La sauce au caramel
  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre doux (si possible en un seul morceau)
  • 1 c. à soupe de vinaigre
Le biscuit
  • 120 g de beurre doux à température ambiante et un peu pour le moule
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 3 œufs
  • 80 g de sucre en poudre
  • 120 g de lait
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 11 g de levure chimique (1 sachet)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 174.3 mg
Eiwitten 4.4 g
Calorieën 1485.1 kJ / 358.7 kcal
Vetten 19.4 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 11.7 g
Koolhydraten 40.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...