Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au citron
- 4 citrons jaunes non traités (les zestes et 150 g de jus)
- 200 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe bombées de fécule de maïs
- 3 jaunes d'œufs
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
La génoise
- 6 œufs
- 190 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron vert non traité
- 190 g de farine
La meringue
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3109 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 111 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20 min
Gâteau roulé au café
2h 30min
Gâteau à l'ananas meringué
12h
Opéra
24h
Bavarois meringué aux fraises
4 Std.
Omelette norvégienne revisitée
5 Std.
Gâteau crémeux à la vanille
13 Std.
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 Std.
Cupcakes pommes et caramel
40 min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min
Mille-feuille classique à la vanille
7 Std. 10 Min