Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- 20 g de whisky
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 764.6 kJ / 182.9 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 9.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shortbread caramel au beurre salé
2 godz. 25 min
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Caramel liquide
25min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Caramel de base
25min
Sauce au caramel
1h 30min
Parfait au caramel
7 godz.
Sundae au coulis de fruits rouges
13 Std.
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2 godz. 30 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Crème anglaise Mode Sauce
15min