Sauce caramel au whisky

Sauce caramel au whisky

4.6 56 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
10 portions

Ingrediënten

  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de whisky
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 9.3 mg
Eiwitten 0.4 g
Calorieën 764.6 kJ / 182.9 kcal
Vetten 7.9 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 5.1 g
Koolhydraten 25.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...