Macarons chocolat-framboise
TM6 TM5

Macarons chocolat-framboise

3.7 (61 beoordelingen)

Ingrediënten

La ganache chocolat-framboise

  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 150 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
  • 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.

Les macarons

  • 130 g de sucre glace
  • 150 g de poudre d'amande
  • 10 g de cacao en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 50 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre

Voeding
per 1 pièce
Calorieën
556.7 kJ / 133.2 kcal
Eiwitten
2.3 g
Koolhydraten
13.1 g
Vetten
7.8 g
Verzadigd vet
3.5 g
Vezels
1.7 g
Natrium
10.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten