
Apparaten en accessoires
Macarons chocolat-framboise
Voorbereiding. 25min
Totaal 27u. 45min
30 pièces
Ingrediënten
La ganache chocolat-framboise
-
feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide1
-
de framboises surgelées préalablement décongelées150 g
-
de chocolat noir détaillé en morceaux200 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
Les macarons
-
de sucre glace130 g
-
de poudre d'amande150 g
-
de cacao en poudre10 g
-
blancs d'œufs4
-
d'eau50 g
-
de sucre en poudre150 g
Voeding per 1 pièce
Calorieën
133.2 kcal /
556.7 kJ
Eiwitten
2.3 g
Vetten
7.8 g
Koolhydraten
13.1 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
3.5 g
Natrium
10.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Saint-Valentin vol. II
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk