Macarons chocolat-framboise

Macarons chocolat-framboise

3.7 65 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 27u. 45min
30 pièces

Ingrediënten

La ganache chocolat-framboise
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 150 g de framboises surgelées préalablement décongelées
  • 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
Les macarons
  • 130 g de sucre glace
  • 150 g de poudre d'amande
  • 10 g de cacao en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 50 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Natrium 10.5 mg
Eiwitten 2.3 g
Calorieën 556.7 kJ / 133.2 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 13.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...