Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 14 g de sucre vanillé
- 4 jaunes d'œufs
- 45 g de fécule de maïs
- 15 g d'extrait naturel de café
- 65 g de beurre, en morceaux
La crème au beurre
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf
- 6 g de jaune d'œuf
- 60 g de beurre, en morceaux
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 4 g de sucre en poudre
- 45 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 90 g de farine T55
- 3 œufs
Le glaçage
- 300 g de glaçage pour gâteau (fondant)
- 4 - 5 gouttes d'extrait naturel de café
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2277 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Crème pâtissière au caramel
50min
Paris-Brest
3 Std.
Pains aux raisins
20h 15min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 Std.
Brioche feuilletée
5 Std.
Brioche feuilletée tressée
17h 45 min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 Std. 5 Min
Macarons à la fraise
2 godz. 30 min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min