Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 14 g de sucre vanillé
- 4 jaunes d'œufs
- 45 g de fécule de maïs
- 15 g d'extrait naturel de café
- 65 g de beurre, en morceaux
La crème au beurre
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf
- 6 g de jaune d'œuf
- 60 g de beurre, en morceaux
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 4 g de sucre en poudre
- 45 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 90 g de farine T55
- 3 œufs
Le glaçage
- 300 g de glaçage pour gâteau (fondant)
- 4 - 5 gouttes d'extrait naturel de café
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2277 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4 Std.
Macarons à la vanille
3 godz.
Fraisier
15h
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1sa 50 dk
Paris-Brest
3 godz.
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Crème pâtissière au chocolat
30 Min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Macarons à la fraise
2 Std. 30 Min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Choux à la crème
1 Std. 5 Min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min