Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g d'eau minérale
- 125 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre
- ½ œuf, battu
- 9 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- farine T55, pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2035 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain maison au maïs
2h 30min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche tressée
14h 40min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Pains à burgers américains
3h 15min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min