Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1023 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ficelle de pain
4 Std. 5 Min
Petits pains au lait
3hod. 25min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche tressée de Noël
1h 45min
Beignets de carnaval à la fleur d’oranger
1 Std. 50 Min
Brioche italienne
3 Std. 15 Min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Pain blanc en cocotte
3 Std. 15 Min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Brioche de Jeanne
4 godz. 15 min
Spritz au chocolat
50 Min