Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1023 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche italienne
3h 15min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Gros beignets à la compote de pommes
3u. 40min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche de Jeanne
4h 15min