Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1023 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradition
15ωρ. 25 λεπτ.
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain maison au maïs
2h 30 min
Baguette viennoise
2h 30 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche tressée
14h 40min
Brioche extra crémeuse
2j 15 menit
Brioche feuilletée
5h
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min