Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 125 g de lait entier
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 40 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de sel
- 560 g de farine T45
- 100 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 110 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de rhum
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour le plan de travail
Le jour même
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3765 kJ / 899 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 Std. 5 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche au lait de coco
3h 10 min
Boule au cacao
6h 20min
Baguette viennoise
2h 30 min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain de mie moelleux
4h 15min