Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 125 g de lait entier
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 40 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de sel
- 560 g de farine T45
- 100 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 110 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de rhum
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour le plan de travail
Le jour même
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3765 kJ / 899 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de mie moelleux
4h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Brioche feuilletée
5 Std.
Pain de mie vapeur sans croûte
3 Std. 10 Min
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3小时 20 分钟
Petites gâches au chocolat au lait
15 godz. 10 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min