Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre, en morceaux
La garniture
- 1 œuf
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 30 g de beurre, en dés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3731 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 136 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Chaussons aux pommes
6h 20min
Chocolat liégeois
12h 15 phút
Cake marbré à la vapeur
1h 15min
Brioche à la cannelle glacée
2 Std. 20 Min
Tarte briochée aux abricots
Geen beoordelingen
Tarte à gros bords
1h 50min
Kouglof alsacien
17h 10min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Donuts marbré
30min
Brioche Nanterre
4h 15min
Pain blanc en cocotte
3 godz. 15 min
Spritz au chocolat
50min