Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre, en morceaux
La garniture
- 1 œuf
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 30 g de beurre, en dés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3731 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 136 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Pain blanc en cocotte
3h 15 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min.
Brioche tressée de Noël
1h 45min
Baguette viennoise
2h 30 min
Brioche Spirale
2 Std. 45 Min
Petits pains aux pépites de chocolat
4 Std. 10 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min