Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre, en morceaux
La garniture
- 1 œuf
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 30 g de beurre, en dés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3731 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 136 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Tarte au sucre
4h
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 Std. 15 Min
Palets de dame
1h 30min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 godz.
Tarte au libouli
2 godz. 45 min