Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'insert crème brûlée
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 250 g de lait
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 4 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de rhum
La mousse au chocolat
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 3 œufs
Le biscuit
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 80 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2562.5 kJ / 615.8 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 166.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche de Noël à la fève tonka
3h
Petits pains lapin au cœur de fromage fondant
45 min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Fraisier
15h
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Macarons à la fraise
2 Std. 30 Min
Napolitain
4hod. 20min
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Cheesecake aux speculoos
1 godz.
Bavarois aux trois chocolats
15h