Galette beurrée dunkerquoise

Galette beurrée dunkerquoise

3.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
10 parts

Ingrediënten

La pâte
  • 65 g de lait
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g de farine de blé
  • 50 g de beurre pommade
  • 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
  • 1 pincée de sel
La crème
  • 120 g de sucre en poudre
  • 100 g de blancs d'œufs
  • 250 g de beurre
  • 5 g de rhum blanc
  • sucre glace pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Natrium 90.4 mg
Eiwitten 6.6 g
Calorieën 1634.7 kJ / 392.8 kcal
Vetten 26.4 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 17.1 g
Koolhydraten 31.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...