Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 250 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
La chantilly et le décor
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 2 sachets de sucre vanillé
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 51 g
Alternatieve recepten
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 Std. 10 Min
Macarons chocolat-framboise
27 godz. 45 min
Gâteau au café et à la vanille
5hod. 15min
Le merveilleux
3h 40min
Coque croustillante au chocolat et à la framboise
4h 20min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Gâteau crémeux à la vanille
13 Std.
Macarons coco-chocolat blanc
5 godz. 5 min
Moka
1h 15min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.