Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 250 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
La chantilly et le décor
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 2 sachets de sucre vanillé
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 51 g
Alternatieve recepten
Saint-honoré - Bruno Dinel
2hod. 20min
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Le merveilleux
3u. 40min
Paris-brest en bouchée
2h 35min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Entremets façon tiramisu
5 Std.
Tarte tropézienne
3h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.