Paris-brest aux fraises

Paris-brest aux fraises

4.5 22 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
8 parts

Ingrediënten

Le craquelin
  • 100 g de farine de blé
  • 70 g de beurre coupé en morceaux
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe d'eau
  • 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
La pâte à choux
  • 150 g d'eau
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 1 pincée de sel
  • 2 c. à café de sucre en poudre (optioneel) (10 g)
  • 120 g de farine de blé
  • 3 œufs (53-63 g chacun)
La crème mascarpone et le montage
  • 60 g de sucre en poudre
  • 3 pincées de vanille en poudre
  • 200 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 250 g de mascarpone très froid
  • 500 g de fraises fraîches coupées en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 part

Natrium 100.4 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 2411.6 kJ / 577 kcal
Vetten 39.4 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraten 47.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...