Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture à la framboise
-
250
g de framboises fraîches
of 250 g de framboises surgelées, décongelées au préalable - 400 g de lait
- 100 - 150 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 œuf moyen (53-63 g)
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de fécule de maïs
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
Le glaçage et le montage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 289 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel salé et mousse au chocolat
45min
Boule coco-mangue
9 Std.
Eclairs à la pistache et fève tonka
1h 20 min
Eclair à la Passion
3h 20min
Choux à la crème et aux fraises
1h 15 min
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20h
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20min
Crème diplomate aux fruits
1h
Number cake du Nouvel An
3h
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Gâteau meringué au citron
3h
Number cake 6
2h