Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture à la framboise
-
250
g de framboises fraîches
of 250 g de framboises surgelées, décongelées au préalable - 400 g de lait
- 100 - 150 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 œuf moyen (53-63 g)
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de fécule de maïs
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
Le glaçage et le montage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 289 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 godz. 20 min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30min
Cupcakes au cerveau
1 Std. 40 Min
Cupcake aux myrtilles
1j 55 mnt
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Number cake du Nouvel An
3h
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Cupcakes aux pistaches
40 min
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5 min
Charlotte aux framboises
3h 40 min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min