Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croustillant cacahuète
- 30 g de chocolat blanc
- 50 g de beurre de cacahuète
- 30 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
Le crémeux caramel
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 100 crème liquide 35% m.g.
- 125 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 20 g de miel
- 2 g de fleur de sel
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
Le biscuit madeleine
- 80 g de beurre
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de miel
- 110 g de farine de blé
- 3 g de levure chimique
- 1 g de vanille en poudre
- 25 g de lait
La crème vanille
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de vanille en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2915.5 kJ / 697.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 45.8 g
- Verzadigd vet
- 26.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 297.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Bûche de Noël à la fève tonka
3h
Mille-feuille vanille, caramel et noix de pécan
13h 10min
Brownie à la crème de pistache, glaçage noir
12h
Eclairs façon tarte citron
1 godz. 15 min
Fraisier
12h 45 min
Macarons chocolat-caramel
2 Std. 30 Min
Praliné chocolat-noisette
1 godz.
Bouchées caramel-chocolat
4 Std. 45 Min
Trianon
3h
Bavarois aux trois chocolats
15h
Gâteau mousse au praliné
13hod.