Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crémeux choco-cerise
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 80 g de cerises
- 3 jaunes d'œufs
- 170 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La gelée à la cerise
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 75 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 400 g de cerises
La chantilly aux clous de girofle
- 3 clous de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2213 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 33.2 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 57 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 godz.
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 godz. 15 min
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Délice au Carambar
2h 30min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Gâteau au café et à la vanille
5hod. 15min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Gâteau mousse au praliné
13h