Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 100 g de farine de blé
- 20 g de cacao en poudre
- 3 œufs (53-63 g chacun)
La ganache réglisse
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 350 g de lait
- 5 bonbons à la réglisse, type carrés Zan® ou Stoptout®
- 3 œufs moyens (53-63 g)
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- 30 g de fécule de maïs
- 30 g de beurre doux
- 80 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 80 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g de miel liquide
- 40 g de vermicelles au chocolat
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 553 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Fraisier à la rhubarbe
24h
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Bavarois griotte-pistache
6h 30min
Paris-brest aux fraises
1 Std. 45 Min
Fraisier
12h 45min
Eclairs comme un Paris-Brest
1u. 40min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Paris-brest
3 godz. 10 min
Génoise au chocolat
45 Min
Gâteau aux 3 chocolats
2hod. 55min