Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise (la veille)
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
La mousse coco (la veille)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace maison
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 300 g de lait de coco
Le montage (la veille)
- 300 g d'ananas frais, coupé en morceaux
Les décors en chocolat (le jour même)
- 150 g de chocolat, détaillé en morceaux
La meringue suisse (le jour même)
- 120 g de blancs d'œufs (3 œufs moyens)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2497.8 kJ / 595.2 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 76.6 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Chaja (Gâteau meringué à la pêche)
4 godz.
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1u.
Fraisier
12h 45min
Tarte aux fruits de la Passion
2h
Génoise
50min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3u. 45min
Mini-forêts noires
1u. 30min
Tarte au citron
12h
Meringue italienne
30min
Gâteau chocolat-noisette
12h
Crème diplomate aux fruits
1u.