Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 4 œufs
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de pistache
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
La garniture
- 200 g de framboises fraîches ou surgelées, et un peu pour la finition
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée d'agar-agar
- 80 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1603 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eclairs aux fruits rouges
12h
Opéra
24h
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15 min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45 min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Bûche express au praliné
45min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min
Crème diplomate aux fruits
1h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min