Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La base spéculoos
- 200 g de biscuits speculoos
- 70 g de beurre doux, mou
La mousse à la mangue
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 2 blancs d'œufs
- 350 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le miroir au fruit de la Passion
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
La décoration
- 80 g de jus de fruit de la Passion
- 100 g de mangue mûre, coupée en dés (1 cm env.)
- quelques feuilles de menthe fraîche
- 300 g de biscuits à la cuillère
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2321 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Barres choco-Passion
2 Std. 45 Min
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 godz. 45 min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 Std. 15 Min
Bavarois litchis-framboises
4h
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30 min
Royal au chocolat
3h 30min
Bavarois poire-chocolat
14h 30 min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min