Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux mou, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre (10 g)
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs (53-63 g chacun)
La crème pâtissière
- 75 g de chocolat noir
- 75 g de chocolat pâtissier au caramel
- 400 g de lait demi-écrémé
- 30 g de farine de blé
- 1 œuf entier
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
Le montage
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'eau
-
200
g de pâte d'amande verte
of 200 g de bonbons variés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 364 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Choux vanillés
1 godz. 20 min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35min
Gâteau de crêpes aux foies de volaille
1h 50min
Galette à la crème d'amande
1 godz. 20 min
Framboisier
1 godz.
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Pâte sablée sans gluten
45 min
Succès praliné
1h 40min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Pâte à chou
2 godz.