Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'eau froide
- 2 pincées de sel
- 100 g de beurre, très froid, coupé en dés de 2 cm et un peu pour les moules
La garniture
- ½ bâton de cannelle, cassé en morceaux d'1 cm
- 50 g de lait
- 2 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- 2 pincées de cannelle en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1431 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6 Std. 45 Min
Petits flans pâtissiers
1h 15 min
Crème caramel
3 Std.
Flan pâtissier à la vanille
13h 15min
Œufs au lait au caramel
55 min
Chouquettes à la crème pralinée
2 godz. 15 min
Flan à la pistache
30min
Flan aux fruits rouges
1 Std.
Flan pâtissier
4hod. 25min
Flan individuel à la vanille
50 Min
Crème caramel et vanille
8 Std.
Crème renversée au caramel
4h 50min