Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de caramel au beurre salé
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le jour même
- 30 g de poudre au caramel maison (voir "Conseil(s)")
- 30 g de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 420.5 kJ / 100.8 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Truffes chocolat-noisette
12ωρ.
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Truffes au chocolat au lait et Passion
2 Std. 25 Min
Macarons aux fruits de la Passion
25 godz. 45 min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 godz. 40 min
Tourbillon au fromage
2h 30 min
Poudre au caramel
1h
Macarons à la griotte
48h
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12ωρ.
Choux aux fruits confits
2h
Truffes au chocolat blanc
1h 35 min