Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de caramel au beurre salé
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le jour même
- 30 g de poudre au caramel maison (voir "Conseil(s)")
- 30 g de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 420.5 kJ / 100.8 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Poudre au caramel
1 Std.
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Truffes chocolat-noisette
12 Std.
Guimauves à la fraise
3h 35min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3h 45min
Meringues au café et ganache chocolat-café
3h 20min
Meringue classique
3h 25min
Le macaron caramel
1h 50min
Meringues à aromatiser
3 Std. 30 Min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min