Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g d'eau
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g de bière froide
- 230 - 250 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
La friture et la finition
- 400 - 500 g de morue dessalée, sans peau ni arêtes, détaillée en bâtonnets (5 x 1 cm)
- 300 g d'huile d'olive
- 70 g de poivron rouge en conserve, taillé en fines lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acras de morue
13 Std.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 godz. 15 min
Oreillettes
3 godz. 40 min
Sauce rouille
10 min
Aïoli traditionnel
10 min
Panisses marseillaises
3 godz.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Sauce armoricaine
1 Std.
Soufflé de pomme de terre à la morue
13 Std.
Langouste au combava
55min
Soupe de fruits de mer provençale
25 min
Ris d'agneau à la zamorana
50min