Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
of 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau aux peaux de banane
3h 45min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Beignets d'huîtres au thym
35min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 godz.
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Geen beoordelingen
Baba à la noix de coco
2h
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
12h
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h
Gâteau basqu'ô fraises
1h 45min
Tarte à l'ananas
3 Std.
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1 godz. 5 min