Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade (l'avant-veille)
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 2 cuisses de poulet, désossées et sans peau
- 20 g de cognac
-
40
g de porto
of 40 g de vin blanc liquoreux - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
Les galantines (la veille)
- 800 g d'eau
La vinaigrette à la mangue (le jour même)
- 15 g d'huile d'olive
- 15 g d'huile de noisette
- 1 mangue, coupée en morceaux (400 g env.)
- 40 g de vinaigre de fruit (mangue)
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3594 kJ / 868.5 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 76.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de campagne
25hod. 15min
Bûche de la mer
13h
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2u. 40min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Pâté de campagne
48j
Terrine de campagne
4h 30 min
Pâté périgourdin
48j
Coulommiers comme un gâteau
12h
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30 min
Pâte à chou
2h