Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 125 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 125 g de farine de blé
Le sirop
- 100 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
La crème légère au porto
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille), et un récipient d'eau froide
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de fécule de maïs
- 3 œufs
- 500 g de lait
- 2 c. à soupe de porto
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone, très froid
Le montage
- 250 g de pêches, détaillées en cubes (1-2 cm)
- 250 g d'abricots frais, émincés en fines lamelles
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2985.1 kJ / 711.9 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Le drômois
12hod. 45min
Mousse surprise
14h
Biscuit et son bavarois aux fruits d'été
2 godz.
Domino aux fraises
13h
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12 godz. 30 min
Le rose-framboise
5 Std.
Verano
12hod. 45min
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13u. 15min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min