Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau aux peaux de banane
- 70 g de beurre
- 4 bananes, chair et peau
- 100 g d'eau
- 2 œufs
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- 150 g de sucre roux
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 180 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La mousse à la banane
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- ½ citron vert non traité, zeste et jus
- 400 g de banane, coupée en morceaux
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
Le dressage
- 50 g de banane
- ½ citron vert non traité
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1503.3 kJ / 359.7 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 32.2 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Brioche au potiron
3 Std. 45 Min
Gelée au citron de Syracuse
3h 25min
Gâteau vapeur à l'orange
40 min
Gâteau amande-caroube à la vapeur
1 godz. 15 min
Blanc-manger à la banane
3 Std. 15 Min
Pommes farcies aux fruits secs
1h
Gâteau en verrine
40 min
Crème glacée mascarpone
5h
Beignets brésiliens à la cannelle
30 min
Amandine à la cerise
2 Std.
Biscuits au café
1h