Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème chocolat blanc-vanille
- 1 gousse de vanille
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 350 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
La pâte brisée au chocolat
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de cacao en poudre
- 200 g de farine de blé
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 œuf
Le dressage
- 100 g de fraises fraîches
- 150 g de framboises fraîches
- 100 g de myrtilles
- 125 g de groseilles rouges
- 30 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3667 kJ / 879 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois griotte-pistache
6 Std. 30 Min
Croustillant chocolat-framboise
16h
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Délice d'été pêche-abricot
4h
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 Std.
Gianduja choco-Passion
18h 20min
Fraisier macaroné revisité
2h 45min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1 Std. 15 Min