Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de griotte
- 25 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 300 g de griottes surgelées
La dacquoise à la pistache
- 170 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 40 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 50 g d'amandes en poudre
- 3 blancs d'œufs
Le crémeux à la pistache
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de lait
- 100 g de pâte de pistache
- 4 jaunes d'œufs
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
La finition
- 70 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 300 g de griottes surgelées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1766.5 kJ / 422.6 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois pêche et fruits d'été
12óra 45p
Le rose-framboise
5h
Bavarois à l'abricot
12h
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 Std. 15 Min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Bavarois à la mangue
7 Std.
Bavarois poire-chocolat
14h 30 min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min