Mille-feuille à l'abricot
TM6 TM5 TM31

Mille-feuille à l'abricot

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Le sucre vanillé

  • 50 g de sucre en poudre
  • ½ gousse de vanille

La pâte feuilletée

  • 150 g de farine de blé
  • 150 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
  • 75 g d'eau
  • 1 pincée de sel

La garniture

  • 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
  • 230 g d'abricots frais, coupés en brunoise
  • 20 g de sucre glace maison

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1783 kJ / 428 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
37 g
Vetten
30 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten