Mille-feuille à l'abricot

Mille-feuille à l'abricot

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

Le sucre vanillé
  • 50 g de sucre en poudre
  • ½ gousse de vanille
La pâte feuilletée
  • 150 g de farine de blé
  • 150 g de beurre préalablement congelé en morceaux
  • 75 g d'eau
  • 1 pincée de sel
La garniture
  • 150 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 230 g d'abricots frais coupés en brunoise
  • 20 g de sucre glace maison

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 3 g
Calorieën 1783 kJ / 428 kcal
Vetten 30 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...