Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sucre vanillé
- 50 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
La pâte feuilletée
- 150 g de farine de blé
- 150 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 75 g d'eau
- 1 pincée de sel
La garniture
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 230 g d'abricots frais, coupés en brunoise
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1783 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Sorbets à rayures vitaminés
24 godz. 15 min
Mousse surprise
14 Std.
Mystère au chocolat
8u. 30min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3 godz. 15 min
Tarte aux fraises
4 godz.
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12 godz. 30 min
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45min
Dômes banane et chocolat
6h 30min
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6h