Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème à la menthe
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire vert en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 15 g de fécule de maïs
La crème au chocolat
- 200 g de lait
- 2 œufs
- 30 g de fécule de maïs
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 100 g de farine de blé
- 20 g de cacao en poudre
- 3 œufs moyens (53-63 g)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 473 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Eclairs choco-café
24h
Gianduja choco-Passion
18 godz. 20 min
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Terrine en mousse de fruits
4 godz. 30 min
Le drômois
12h 45min
Tartelette chocolat-citron
4 Std. 50 Min
Bavarois meringué aux fraises
4 Std.
Entremets aux deux chocolats
35min
Dômes banane et chocolat
6h 30min
Dacquoise
40 min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min