Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à l'orange
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de jus d'orange
- 35 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux
La meringue italienne
- 60 g de blancs d'œufs
- 20 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2532 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte meringuée au citron
1 godz. 10 min
Crème pâtissière
15 Min
Génoise
1h 50min
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
1 godz. 45 min
Fraisier
12h 45min
Tarte aux fruits de la Passion
2 Std.
Galette au citron
1 Std. 35 Min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13 Std. 30 Min
Mini-choux aux fraises
1 godz. 10 min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Saint-honoré au citron
2h 25min
Meringue italienne
30min