Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à l'orange
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de jus d'orange
- 35 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux
La meringue italienne
- 60 g de blancs d'œufs
- 20 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2532 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Eclairs façon tarte citron
1h 15 min.
Tarte aux fraises
4h
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45 min.
Choux amarena
1h 25min
Mille-feuille pomme-safran
3h 15 min
Eclairs aux fruits rouges
12 Std.
Choux au tarama
1h 45 min.
Tiramisu aux cerises
2h 15min
Charlotte aux poires
12h 30min
Gâteau au chocolat aux cerises
2h 15min
Tarte tropézienne
3h