Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à l'orange
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de jus d'orange
- 35 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux
La meringue italienne
- 60 g de blancs d'œufs
- 20 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2532 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sphères glacées au caramel de café
24h
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Mousse aux griottes
2h 30 min
Eclairs aux fruits rouges
12h
Mousse à l'abricot
3h 30min
Miroir à la framboise
15min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3h 30min
Mini éclairs aux fraises Tagada
24h
Bûche pistache-framboise
2h 15min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Eclairs façon tarte citron
1h 15 min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min