Dacquoise praliné-chocolat

Dacquoise praliné-chocolat

4.4 24 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
8 portions

Ingrediënten

Le biscuit à dacquoise
  • 135 g d'amandes en poudre
  • 150 g de sucre glace maison
  • 5 blancs d'œufs
  • 50 g de sucre en poudre
  • 40 g de pralin
La ganache chocolat
  • 250 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 250 g de crème liquide 35% m.g. très froide

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 2165 kJ / 519 kcal
Vetten 34 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...