Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit à dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de pralin
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2165 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Pâte à chou
2 godz.
Dacquoise aux framboises
2 godz.
Dacquoise
40 min
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Financiers
30min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Trianon
3u.