Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit à dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de pralin
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2165 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15h
Opéra
24h
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Croquant au chocolat
16h 20min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Macarons chocolat-caramel
2h 30 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Eclair au chocolat
1h 15 min
Crème diplomate aux fruits
1h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Dacquoise
40min
Trianon
3h