Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre doux, ramolli
La crème pâtissière et le façonnage
- 350 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1287 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche de Jeanne
4h 15min
Pain aux raisins
24h
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche parisienne
24h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Gâche vendéenne
3h 20min
Focaccia sucrée à la noisette
2 godz. 20 min
Biscuits au café
1h
Petits pains suédois
16 Std.
Amaretti aux abricots
30 min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 Std. 10 Min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min