Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre doux, ramolli
La crème pâtissière et le façonnage
- 350 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1287 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min
Kringle (Estonie)
2 godz. 40 min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3 godz. 50 min
Stollen
3hod. 45min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4 Std.
Macaron de Saint-Emilion
1h
Cigarettes croquantes à l'amande
1 Std. 30 Min
Briochettes feuilletées
2h 45min
Le pain bénit
2 Std. 30 Min
Brioche parisienne
24h
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 godz.