Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel au beurre salé
- 150 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 35% m.g., préalablement tiédie
- 60 g de beurre doux
- ½ c. à café de fleur de sel
La glace au caramel
- 3 jaunes d'œufs
- 230 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, mou
- ½ c. à café de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La sauce caramel
- 120 g de sucre en poudre
- 3 c. à soupe d'eau
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3151 kJ / 753 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 49.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béchamel express
20 min
Croissants façon pain au chocolat
3 Std. 35 Min
Demi-sphère framboise choco vanille
17h
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Crème pâtissière
15min
Charlotte aux fraises
12h 30min
Chouquettes à la crème pralinée
2 godz. 15 min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12 godz.
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Glace à la fraise façon italienne
40 min
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Meringue italienne
30 min