Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La mousse au caramel beurre salé et poires
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 240 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 20 g d'eau
- 25 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 400 g de caramel au beurre salé
- 25 g de beurre demi-sel
- 200 g de poires, détaillées en petits dés (1,5 cm)
- 30 g de sucre roux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1016 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Choux meringués aux fruits de la Passion
2u. 45min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3 Std.
Miroir à la framboise
15min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3h 45min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45 min
Bavarois litchis-framboises
4h
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Meringue italienne
30 min