Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le crémeux caramel
- 100 g de sucre en poudre
- 115 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 250 g de mascarpone
Le glaçage caramel
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre demi-sel
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1820 kJ / 433.9 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 25.3 g
Alternatieve recepten
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Dessert : pomme d'amour
6h
Petits chocolats
3 Std. 20 Min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 Std. 30 Min
Choux poire-caramel au beurre salé
4h 35min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15min
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4 godz.
Saint-honoré - Bruno Dinel
2sa 20 dk
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Eclairs choco-café
24hod.
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Paris-brest
3h 10 min