Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème au citron
- 2 citrons jaunes non traités
- 150 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
La meringue suisse
- 60 g de blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1214.3 kJ / 290.3 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 16.3 g
Alternatieve recepten
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Fraisier
12h 45min
Mille-feuille à l'ananas
3h 15min
Eclairs aux fruits rouges
12 godz.
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Bavarois meringué aux fraises
4 Std.
Tartelettes meringuées à l'orange
2h
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Tarte au citron
12 godz.
Meringue italienne
30 min
Mille-feuille classique à la vanille
7 Std. 10 Min