Apparaten en accessoires
Meringues au café et ganache chocolat-café
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 20min
20 pièces
Ingrediënten
-
220 g de sucre en poudre
-
4 blancs d'œufs
-
5 gouttes d'extrait naturel de café
-
1 c. à café de jus de citron
-
200 g de chocolat noir 70% de cacao
-
220 g de crème liquide entière
-
1 c. à soupe de café instantané
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
4 g
Calorieën
1156 kJ /
277 kcal
Vetten
30 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Saveurs Thermomix N°1 Biscuits de Noël
9 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Forêt-noire
2u. 30min
Macarons lapins de Pâques
48u.
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4u. 15min
Macarons au chocolat
24u.
Meringue italienne
30min
Dacquoise
40min
Génoise au chocolat
45min
Macarons au café
24u.
Nid de Pâques
1u. 45min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2u. 30min
Bûche express au praliné
45min