Apparaten en accessoires
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u. 10min
50 morceaux
Ingrediënten
-
1000 g de lait
-
300 g de sucre en poudre
-
300 g de sirop de glucose
-
100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 morceau
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
301.8 kJ /
71.7 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Glace à la vanille
12u.
Poudre de caramel
1u.
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24u. 30min
Sucre citron-cardamome
2u.
Pâtes au cacao
48u.
Mystère cœur chocolat
3u. 35min
Macarons au café
24u.
Orange givrée
12u.
Nougat de Montélimar
3u. 30min
Petits oursons guimauve-chocolat
4u.
Meringue classique
3u. 25min