Compatibele versies
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de lait
- 300 g de sucre en poudre
- 300 g de sirop de glucose
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 301.8 kJ / 71.7 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1.9 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Nougat de Montélimar
3h 30min
Calissons d'Aix
24h
Toffees au caramel
2h
Nougatine aux cacahuètes
1sa 30 dk
Œufs en chocolat de Pâques
2 Std. 45 Min
Petits chocolats
3 godz. 20 min
Poudre de caramel
1sa
Petits chocolats à la liqueur
3h 10 min
Guimauves à la fraise
3 godz. 35 min
Dessert : pomme d'amour
6h
Petits oursons guimauve-chocolat
4 godz.
Pâtes de fruit à la fraise
2h 35min