Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache à la vanille (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur et égrainée
- 250 g de crème liquide, 35% m.g.
- 50 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
Le montage (le jour même)
- 8 crêpes dentelle, type Gavottes®
- 50 g de caramel au beurre salé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3004.5 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace caramel au beurre salé
12h
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45 min
Eclairs caramel beurre salé
24 Std.
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4 Std.
Omelette norvégienne revisitée
5h
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15h
Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé
30 min
Charlotte mangue-Passion
5h
Crème fouettée Passion
5min
Mousse de fraise
4h 15min
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min