Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache
- 200 g de chocolat noir à pâtisser, cassé en morceaux
- 30 g de gingembre confit, coupé en petits morceaux
- 200 g de crème liquide entière
Le biscuit à rouler
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 c. à soupe de lait
- 100 g de farine de blé, tamisée
- 20 g de gingembre confit, coupé en tout petits bâtonnets
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1473 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 Std.
Bûche roulée au café
2h 40min
Charlotte aux fruits rouges, sans sucre et allégée en gras
1h 50min
Bûche royale
3 godz. 50 min
Gâteau au chocolat et noisettes
2h 25min
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1 Std.
Bûche chocolat-cassis
1 Std. 45 Min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Génoise
50 Min
Gâteau de Pâques
13 Std.
Layer cake façon tiramisu
1h 15 min
Génoise au chocolat
45 Min