Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache
- 200 g de chocolat noir à pâtisser, cassé en morceaux
- 30 g de gingembre confit, coupé en petits morceaux
- 200 g de crème liquide entière
Le biscuit à rouler
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 c. à soupe de lait
- 100 g de farine de blé, tamisée
- 20 g de gingembre confit, coupé en tout petits bâtonnets
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1473 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau roulé à la confiture, glaçage au citron
50 Min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche tout chocolat
7h 20min
Biscuit roulé aux fraises
3 Std.
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Tarte amandine aux poires
3h 25min
Génoise
50 Min
Gâteau au chocolat et noisettes
2 godz. 25 min
Bûche royale
3 godz. 50 min
Décembre - Bûche choco caramel
50 Min