Bûche chocolat noir et gingembre

Bûche chocolat noir et gingembre

3.3 10 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
6 parts

Ingrediënten

La ganache
  • 200 g de chocolat noir à pâtisser, cassé en morceaux
  • 30 g de gingembre confit coupé en petits morceaux
  • 200 g de crème liquide entière
Le biscuit à rouler
  • 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
  • 1 pincée de sel
  • 80 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 2 c. à soupe de lait
  • 100 g de farine de blé tamisée
  • 20 g de gingembre confit coupé en tout petits bâtonnets

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 6 g
Calorieën 1473 kJ / 353 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...