Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises

Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises

3.2 26 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
6 portions

Ingrediënten

La pannacotta noix de cajou
  • 100 g de sucre en poudre
  • ½ gousse de vanille coupée en morceaux
  • 200 g de noix de cajou
  • 2 c. à café bombée d'agar-agar
  • 15 g d'huile de tournesol
  • 500 g d'eau
Le coulis de framboises
  • 40 g de sucre en poudre
  • 300 g de framboises fraîches
    300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
  • 40 g de jus de citron

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 1431 kJ / 342 kcal
Vetten 18 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...