Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
of 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1431 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 Std. 40 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Pannacotta pamplemousse-coco
3h 25 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 godz. 20 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3 godz. 20 min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min