Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
of 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1431 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 godz. 30 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Puddings au quinoa et coulis de framboises
2 Std.
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Mousse légère fraise-groseille
2 godz. 15 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 Std. 35 Min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.