Compatibele versies
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les meringues
- 120 g de blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
La crème au chèvre
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 20 g de sucre en poudre
- ¼ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur et égrainée
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
Le coulis de fraises
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 150 g de fraises
- 40 g de jus de citron
Le dressage
- 150 g de fraises, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4004.5 kJ / 950.5 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 168 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Tarte fine aux deux chocolats et aux fruits rouges
4 godz. 20 min
Galette des Rois pistache griotte
1小时 20 分钟
Choux vanille-framboise
2 godz. 30 min
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Fondant chocolat en robe de fruits
3 Std. 45 Min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min