Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 jaunes ďœufs
- 1 c. à café rase d'extrait naturel de vanille
- 50 g de cassonade
Le tartare de fruits
- 1 mangue, détaillée en dés
- 2 bananes, coupées en rondelles
- 4 fruits de la Passion, jus et pulpe
- 40 g de cassonade
- 2 c. à soupe de rhum
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 8190 kJ / 1959 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 215 g
- Vetten
- 107 g
- Vezels
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1h 25min
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Crème dessert au thym citron
30min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3u. 45min
Crème fraise rhubarbe
1u. 30min
Entremets mangue-coco
2h 25 min
Pannacotta à l’orange
4h 25 min
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Entremets chocolat noisette
2h 30min