Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de champagne
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Geen beoordelingen
Braisade d'agneau
Geen beoordelingen
Sabayon au cidre
15 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Sabayon
15 Min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15 godz.
Sabayon de fruits exotiques
30min
Crème brûlée à la fraise
3 Std. 10 Min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min