Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de champagne
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Tarte aux cassis meringuée
2h 30min
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3h 40 min
Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques
2h 30min
Sabayon aux raisins
15 min
Tiramisu aux framboises
3h
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Crème brûlée à l’abondance
3h
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25min
Sauce à la mangue
50min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 godz. 10 min