Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de champagne
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3 Std. 40 Min
Petites mousses Passion
3h 20min
Burgers sucrés
3 Std.
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Sauce orange-citron
30min
Fontainebleau à la violette
25min
Gratin de mangue aux épices
1h 30min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Choux chocolat-réglisse
4 godz.
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2h
Sauce périgourdine
35min
Choux poire-caramel au beurre salé
4 godz. 35 min