Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de crème de whisky, maison ou type Baileys
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 369.4 kJ / 88.9 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vin chaud alsacien de Noël
40 Min
Vin chaud aux agrumes
12h 25min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Pâté lorrain
15j 30 menit
Confiture de lard
25 Min
Glace amarena
3h 15min
Liqueur de whisky
2h
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Vin blanc chaud
12h 25min
Liqueur de vin chaud
20 min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 godz. 10 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min