
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de poitrine de porc coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g de gorge de porc coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g d'échine de porc, désossée coupée en dés d'1 cm de côté
- 1 morceau de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
- 150 g d'oignon pelé et coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes pelées et coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lait
- 8 baies de genièvre
-
50
g de gin
of 50 g de calvados - 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 274 kcal / 1130 kJ
- Eiwitten
- 13 g
- Vetten
- 23 g
- Koolhydraten
- 2 g
Alternatieve recepten
Sauce gribiche
15min
Terrine de campagne
25h 15min
Fumet de poisson
2h 10min
Rillettes de lapin
12h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté de campagne
48h
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté de lapin
2h 35min
Rillettes de porc et de canard
7h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Rognons de veau sauce madère
20min