Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de poitrine de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g de gorge de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en dés d'1 cm de côté
- 1 morceau de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
- 150 g d'oignon, pelé et coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, pelées et coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lait
- 8 baies de genièvre
-
50
g de gin
of 50 g de calvados - 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1130 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Sauce armoricaine
1 Std.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Pâté de campagne
48 Std.
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Rillettes de porc tradition
12h
Pâté périgourdin
48 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72h